Laadukkaasti toteutettuja LVI- ja rakennusprojekteja

Kylpyhuone­remontti Helsinki, Vantaa, Espoo

Toteutamme uudet kylpyhuoneet Uudella­maalla

ASAP-Palvelu Oy uudistaa kylpyhuoneesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Vuosien varrella olemme toteuttaneet lukuisia kylpyhuoneremontteja, joten tiedämme reseptin onnistuneeseen kylpyhuoneeseen. Toimialuettamme ovat pääosin Helsinki, Vantaa ja Espoo sekä muu Uudenmaan seutu, missä työskentelemme kaikenkokoisissa kohteissa.

Kylpyhuoneremontti vaatii erityistä osaamista, joten urakoitsijaksi kannattaa valita kokenut ammattilainen. Meillä on märkätilojen remontointiin vaadittavat luvat ja pätevyydet sekä vuosien kokemus, joten voit luottaa osaamiseemme. Huolehdimme siitä, että aikataulu ja budjetti pitävät ja takaamme, että voit olla tyytyväinen sekä työn laatuun että lopputulokseen.

Tyylikäs kylpy­huone ja sauna

Haaveilitpa klassisen pelkistetystä tai modernin värikkäästä kylpyhuoneesta, me teemme tilasta juuri sellaisen kuin toivot. Halutessasi voimme auttaa myös tilasuunnittelussa ja materiaalivalinnoissa.

Kylpyhuoneen uudistamisen yhteydessä kannattaa teettää myös saunaremontti, jotta tilasta saadaan yhtenäinen ja harmoninen kokonaisuus.