Laadukkaasti toteutettuja LVI- ja rakennusprojekteja

Keittiö­remontti Helsinki, Vantaa, Espoo

Uuden keittiön toteuttaja Uudella­maalla

Millaisesta keittiöstä sinä haaveilet? ASAP-Palvelu Oy toteuttaa unelmiesi keittiön ammattitaidolla. Meillä on vuosien kokemus keittiöremonteista, joita olemme tehneet kaikenlaisiin kohteisiin omakotitaloista kerrostaloihin. Toimialueemme ulottuu toimipisteeltämme Keravalta koko Uudenmaan alueelle.

Pyydä tarjous keittiön remontoinnista

Ammattilaisen tekemä keittiöremontti takaa, että tilasta tulee toimiva ja kaunis kokonaisuus. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Keittiön remontointi alkaa suunnittelusta

Tavoitteenamme on, että saat juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyn keittiön. Jotta keittiöstä tulisi toimiva, tyylikäs ja käyttäjänsä näköinen, kannattaa sen suunnitteluun käyttää hieman aikaa. Uusi keittiö on täynnä mahdollisuuksia, joten huolellisella suunnittelulla löydät omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Halutessasi voimme auttaa myös sopivien keittiökalusteiden valinnassa – tarjolla on lukuisia eri malleja ja värejä. Sähköistys sekä vesipisteiden ja seinien sijainti vaikuttavat keittiön toimivuuteen ja yleisilmeeseen, joten niiden sijoitteluun kannattaa panostaa.